Het coördinerend team Wzd organiseert in februari en maart 2022 vier online regionale bijeenkomsten over de Wzd. We bieden op deze manier alle zorgaanbieders van ouderenzorg en gehandicaptenzorg de kans om op een gemakkelijke wijze extra kennis, inzichten en voorbeelden voor samenwerking rond de Wzd op te halen. Tijdens deze bijeenkomsten delen we onze kennis over de ondersteuningsvragen die spelen en passende oplossingen die we zien bij de implementatie van de infrastructuur Wzd. Na een algemene introductie zijn er twee interactieve workshoprondes waarbij we in subgroepen op verschillende thema’s met elkaar verdiepen en uitwisselen.

Bent u er ook bij? Schrijf uzelf in via de link onderaan deze pagina.

Voor wie

Alle zorgaanbieders van ouderenzorg en gehandicaptenzorg

Wanneer


Er zijn vier online bijeenkomsten, ingedeeld naar regio. U kiest zelf welke regio het beste bij uw locatie en netwerk aansluit. Zo kunt u tijdens de bijeenkomst relevante samenwerkingspartners ontmoeten. Kunt u niet op het tijdsslot van uw regio, dan kunt u ook bij een andere regio aansluiten.

Regio Noord: woensdag 2 maart 9.00 – 11.30 uur

Regio West: donderdag 10 maart 14.00 – 16.30 uur

Regio Midden en Oost: woensdag 16 maart 9.00 – 11.30 uur

Regio Zuid: donderdag 24 maart 14.00 – 16.30 uur

Workshops


Tijdens de bijeenkomst zijn er twee workshoprondes. U geeft in het aanmeldformulier per ronde een eerste en een tweede keuze op. Wij delen u per ronde in bij één van deze twee workshops. Hieronder vindt u per workshop een beschrijving van de inhoud en voor welke doelgroep de workshop bedoeld is.


Inschrijven

U kunt zich via deze link aanmelden voor één van de bijeenkomsten.