Het coördinerend team Wzd organiseert in maart 2022 vier online regionale bijeenkomsten over de Wzd. We bieden op deze manier alle zorgaanbieders van ouderenzorg en gehandicaptenzorg de kans om op een gemakkelijke wijze extra kennis, inzichten en voorbeelden voor samenwerking rond de Wzd op te halen. Tijdens deze bijeenkomsten delen we onze kennis over de ondersteuningsvragen die spelen en passende oplossingen die we zien bij de implementatie van de infrastructuur Wzd. Na een algemene introductie zijn er twee interactieve workshoprondes waarbij we in subgroepen op verschillende thema’s met elkaar verdiepen en uitwisselen.

Alle regionale bijeenkomsten zijn volledig bezet. Helaas kunnen we geen nieuwe aanmeldingen voor deze bijeenkomsten meer accepteren.

Voor wie

Alle zorgaanbieders van ouderenzorg en gehandicaptenzorg

Wanneer


We zijn blij met de belangstelling voor de bijeenkomsten. Het betekent helaas dat alle regionale bijeenkomsten volledig bezet zijn. Helaas kunnen we geen nieuwe aanmeldingen voor deze bijeenkomsten meer accepteren. We hebben nog wel de mogelijkheid om specifieke workshops 'in-company' te organiseren. Deze optie is aan te vragen via het formulier op de hoofdpagina.


Workshops


Tijdens de bijeenkomst zijn er twee workshoprondes. U geeft in het aanmeldformulier per ronde een eerste en een tweede keuze op. Wij delen u per ronde in bij één van deze twee workshops. Hieronder vindt u per workshop een beschrijving van de inhoud en voor welke doelgroep de workshop bedoeld is.


Inschrijving gesloten!

We zijn blij met de belangstelling voor de bijeenkomsten. Het betekent helaas dat alle regionale bijeenkomsten volledig bezet zijn. Helaas kunnen we geen nieuwe aanmeldingen voor deze bijeenkomsten meer accepteren.